Další emailové recenze - rok 2020

30.12.2020 8:43 Krasny den, moc dekuji za horoskop. Skoro ve vsem se v nem nachazim. Vezmu si z nej pouceni pro muj dalsi zivot. Moc dekuji a preji hodne zdravi a pohody.. Kabova
KabovaOsobní horoskop pro dospělého
29.12.2020 10:02 Dobrý den, děkuji za rozbor, je pro mne poučením. Všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví S pozdravem Jaroslava Rubešová
Jaroslava RubešováOsobní horoskop pro dospělého
28.12.2020 16:12 Dobrý den paní Novotná. Konečně jsem se dostala k odpovědi na můj vypracovaný horoskop. Musím vám říct, že jsem díky tomu pochopila mé chování při manželské krizi a vlastně i při odchodu od manžela. A v dalším vztahu, který se mi možná začíná rýsovat si budu dávat velký pozor, abych svoje chyby znovu neopakovala. Pokaždé, když si horoskop od vás znovu čtu, nacházím v něm spoustu pravdy a nové uvědomění. Rozhodně ho nenechávám na spodu šuplíku s vracím se k němu. Člověk se má pořád čemu učit a já vám moc děkuji, že mi pomáháte na mé cestě. Uvidím, jak se bude můj nový vztah vyvíjet a třeba se na vás časem zase obrátím. Mějte se moc hezky a objímám na dálku 🤗 Martina
MartinaOsobní horoskop pro dospělého
28.12.2020 13:23 Děkuji Vám paní Novotná, jak jsem přečetla v klidu v počítači, ne na mobilu, tak mně to bylo jasné, myslím, že i kamarádovi. Ráda bych si nechala udělat i svůj, ale bohužel nevím, dobu narození ,musím zjistit na matrice a ozvu se Vám. Přeji krásný a požehnaný rok 2021. Jitka Zpěváková
Jitka ZpěvákováOsobní horoskop pro dospělého
26.12.2020 12:15 Dobrý den, děkuji za skvěle vypracovaný horoskop, doufám, že se mi podaří změnit svůj život zamyšlením se nad Vašimi řádky. S přáním hezkého dne a prožití vánočních svátků Podolská Pavlína
Podolská PavlínaOsobní horoskop pro dospělého
26.12.2020 11:07 Dobrý den paní Mirko, omlouvám se, že odepisuji až teď, Váš astrorozbor, který jste mi vypracovala, je opravdu o mě, je neuvěřitelné, jaký máte dar, opravdu umíte poznat z datumu i takové věci, které si člověk myslí ve skrytu své duše. Ráda bych si od Vás nechala vypracovat ještě partnerský horoskop, ale až někdy po Vánocích. Přeji Vám krásné a požehnané Vánoce, s pozdravem Jitka Majerová.
Jitka MajerováOsobní horoskop pro dospělého
17.12.2020 14:21 Děkuji za vypracování a zaslání rozboru. Jste laskavá- DĚKUJI. Přeji vám paní, krásné a klidné sváteční dny a čistou ničím nerušenou inspiraci pro dny příští 🙂 S úctou vás zdraví spokojený klient L.R.Buús. Mějte požehnané dny 🙂 Ladislav
LadislavOsobní horoskop pro dospělého
11.12.2020 14:57 Dobrý deň Mirka, veľmi pekne ďakujem za rozbor. Bola som milo prekvapena, a na druhej strane, tak jasne bez okolkov popisane negativne vlatnosti, ktore som si nie všetky uvedomovala, tak to mi velmi pomoze, pracovat so sebou tak, aby som tie negativne vlastnosti nerozvijala, resp. uvedomovala si ich a pracovala s nimi. PaedDr. Katarína Valičková
PaedDr. Katarína ValičkováOsobní horoskop pro dospělého
9.12.2020 16:19 Dobrý večer paní Mirko :). Velmi děkuji za rozbory :), sedí jako prdel na hrnec 😊😄. Je to neuvěřitelné, ještě jednou Vám moc děkuji a děkuji za rychlost odeslání! 🙂 O partnerský horoskop zájem mít určitě budu, ale spíše na nový rok :). Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji krásné svátky. S pozdravem pěkného dne, Trojanova V.
Trojanova V. Osobní horoskop pro dospělého
4.12.2020 7:51 Dobrý den, předně bych chtěla poděkovat za zaslaný horoskop. Je zajímavé jej pročítat a tu toho si vybavovat konkrétní situace, které jsem zažila, nebo momentálně prožívám. Důvod, proč jsem se o horoskop přihlásila je hodně zvláštní období v mém životě. Přirovnala bych to k nástupišti nádraží. Přestoupit ? Pokračovat v jízdě ? Na kterou stranu se vydat ? Poslední 2 roky byly hodně hektické a já najednou cítím takový zvláštní útlum. Musím se opravdu smát jak trefně je text podán. Když měl syn před dvěma lety dopravní nehodu, až s odstupem mi říkalo okolí, jak jsem takzvaně přepla na režim Amazonka - bojovnice. Když někdo ubližuje (a to komukoliv) jde prý strach jen z mého pohledu. Připadá mi, že energii, kterou dávám dál najednou sama postrádám. A není kde ji načerpat.. Nicméně ještě jednou děkuji, přeji klidný předvánoční čas, pohodu a hlavně zdraví. S pozdravem, Petra Vacková
Petra VackováOsobní horoskop pro dospělého
1.12.2020 18:36 Dobrý večer, přečetla jsem horoskop jedním dechem. Těžíme ze vzájemné upřímnosti, která má obrovskou sílu. Vlastně jsem v životě nepoznala tak upřímný vztah jako s ním. Dokážeme si říkat věci, ptát se, objevovat a zároveň si zachovat respekt. Vím, že chci být v jeho blízkosti, ale že si dáme prostor. Protože i jako báječný kamarád má pro mě obrovskou cenu. Dokážeme se skvěle doplňovat. Děkuji moc. Helena Stejskalová
Helena Stejskalová Partnerský horoskop
1.12.2020 00:30 Dobrý den, děkuji vám za osobní horoskop, nevím jak je to možné, ale opravdu jste mě z obrovské části vystihla. Místy jsem až pootevřela pusu a podotýkám, že mi Váš rozbor vůbec nepřijde ,,obecný”. Jste skvělá.😊Kozubková Veronika
Kozubková VeronikaOsobní horoskop pro dospělého
30.11.2020 10:34 Dobrý den paní Mirko, děkuji Vám za vypracování horoskopu, hodně jsem se v něm našla, někdy i ,,bohužel ,,. Mrzí mě, že jsem to neudělala dříve, možná bych tím předešla mnoha nedorozuměním a pochopením sama sebe. Zajímalo by mě, jestli je možné v mém věku a s tolika závislými zvyky a s mojí, v ,,horoskopu uvedenou,, přirozeností, ještě něco dělat, abych se dostala do těch lepších variant. Kdyby jste mi mohla poradit nějakou terapii, která by mi mohla pomoci být jednoduše lepší a umět lepe žít sama se sebou a neublizovat druhým, i když neúmyslně. Ještě jednou děkuji a přeji Vám mnoho štěstí. Búřilová
Búřilová Osobní horoskop pro dospělého
30.11.2020 9:50 Dobrý den. I já vám děkuji za astrorozbor. Nic jsem neočekával a jsem mile překvapen. Žijí obojí i to pozitivní i to negativní ... Váš rozbor je návod jak to změnit a uvědomit si .... Děkuji a přeji inspirativní dny plné pohody 🙂 L.R.Buús
L.R.BuúsOsobní horoskop pro dospělého
29.11.2020 18:47 Dobrý večer, veľmi pekne Vám ďakujem za vypracovaný horoskop. Veľmi dobre ma vystihuje a budem si ho čítať ešte viackrát, pretože je pre mňa podnetný a chcem sa ním riadiť v budúcnosti. Je pre mňa veľmi prospešné vidieť napísané tie negatívne veci, ktoré u mňa sú a zamyslieť sa nad nimi a nad sebou. Budem sa snažiť v budúcnosti s týmito negatívami vyrovnať a popasovať. Prajem Vám veľa úspechov v práci a pevné zdravie. S pozdravom Božena
BoženaPartnerský horoskop
28.11.2020 14:08 Dobrý den, chtěla jste zpětnou vazbu, tak tady je. Co jste napsala na tolik stránek, já hodnotím dvěma slovy-váhající pečlivka. Neberte to jako nějakou kritiku nebo dokonce jako opovržení Vaší práce. Jen jsem se chtěla ujistit, zda jsem jen ve znamení Panny nebo spíše půl na půl se znamením Vah. To ostatní si dovolím tvrdit, že je pod vlivem prostředí, kde žiju a pracuju (emoce) a taky jak. Spíše mě zajímalo, zda nenajdete nějakou "zmínku" o mých zdravotních dispozicích. Čekám totiž na operaci, která hodně zasáhne do mého života. Buďte prosím té dobroty a zkuste se podívat, jestli tam hvězdy "nezanechaly" nějakou zmínku. Předem děkuju za zprávu (jakoukoliv). S pozdravem Stáňa Pavlů
Stáňa PavlůOsobní horoskop pro dospělého
28.11.2020 6:52 Dobré ráno, paní Novotná (nebo paní Mirko, je-li Vám bližší tento starší způsob oslovování [mně osobně ano, tzv. vykat jménem, jak se o tom zmínil jeden známý český herec]), přiznám se, že jsem přečetl spoustu různých rozborů (ať už na internetu - velmi povedený na najdise, kde krom detailního slunečního znamení přidávají i keltský a čínský horoskop - nebo v knihách - oslovil mě Wolfgang Doebereiner nebo Linda Goodmanová či Jarmila Mandžuková (s detailním rozborem kompatibility jednotlivých znamení v profesní oblasti v rolích nad- a podřízený). Přesto mě Váš rozbor velmi příjemně překvapil - zejména srovnání povedené a nepovedené varianty, díky níž jsem si uvědomil (dá se říci ideál), kde můžu být a kde jsem. Bohužel jsem se našel ve všech kategoriích v nepovedené variantě a díky detailnímu pohledu na dané problémy /oblasti jsem pochopil, co chybný postoj způsobuje a už si dokážu vyvodit potřebné kroky ke změně k funkčním vztahům a seberealizaci v životě. Každopádně se mi osvědčilo více pohledů z různých horoskopů (zkoušel jsem z nich vytvářet afirmace, nahrávat je do telefonu a pouštět si je cestou do (a z) práce. Jenže jsem neznal přesný obraz toho, co potřebuji změnit (charakteristiky totiž ukázaly pouze kladné a záporné vlastnosti, ale ne celistvý pohled na kladnou či odvrácenou stranu a hlavně jejich projev a vliv v životě (na život). A právě v tom posledním bodě se Váš rozbor zásadně odlišuje od většiny ostatních a dává hloubku a spoustu podnětů ke změně a za to Vám děkuji. Rozhodně jedno přečtení nestačí, takže se k rozboru budu opakovaně vracet (třeba s Harmalou, - á propos, znáte tato syrská semínka? Osobně mi přináší nezvyklé otázky a nápady, doporučuji). Klidný advent i Vánoce, Martin Janíček
Martin JaníčekOsobní horoskop pro dospělého
26.11.2021 9:36 Dobrý den, dodatečně moc děkuji za Vás partnerský horoskop. Dopadlo to přesně tak, jak jste předpovídala, vztah není již vztahem, ale zůstali jsme jako kamarádi. Děkuji za Vaši ochotu. S pozdravem Petr Malenka
Petr MalenkaPartnerský horoskop
22.11.2020 20:34 No tak som ho dočítala. Horoskop je presný. Vsetko je skutočne a pravdivé. Musím si ho znova prečítať je tam toľko pravdy o mne samotnej a mojom prežívaní života a vzťahov. Mala by som sa poučiť. Ak je to vôbec možné. Ďakujem ešte raz. Pekný večer. Adriana Kulichová
Adriana Kulichová Osobní horoskop pro dospělého
22.11.2020 17:20 Dobrý den, moc děkuji za horoskop a zdá se, že jdu správnou cestou 🙂 Měla bych zájem i o partnerský horoskop, je to možné? Děkuji. M. Novotná
M. NovotnáOsobní horoskop pro dospělého
21.11.2020 17:24 Dobrý den, s horoskopem jste se trefila. Bohužel partner "jede" v té nepovedené variantě. Snad se to zlepší. Děkuji, Sojková Petra
Sojková PetraOsobní horoskop pro dospělého
20.11.2020 14:20 Vážená paní Novotná, děkuji za Toníčkův horoskop, jsem ráda, že mi potvrdil, k čemu jej mohu směřovat a jak jej opatrně formovat, díky moc a přeji pěkné dny, Slámová
SlámováOsobní horoskop pro dítě
19.11.2020 22:10 Dobry den prajem, dakujem za vypracovany horoskop. Jeho citanim som si viacero veci uvedomila. S pozdravom, Lattova
LattovaOsobní horoskop pro dospělého
19.11.2020 17:01 Dobrý den, moc Vám děkuju za horoskop. Je to má první zkušenost a musím uznat, že to vlastně sedí....i v případě Nepovedené varianty. Děkuju a určitě Vaše služby opětovně využiju! S pozdravem Míša Kopejtková
Míša KopejtkováOsobní horoskop pro dospělého
18.11.2020 16:05 Vážená paní Novotná, moc Vám děkuji. Je mu to podobné, snažíme se, aby se měl na světě dobře, je to radostné dítě. Srdečně Vás zdravím. Jana Jersáková
JersákováOsobní horoskop pro dítě
18.11.2020 16:00 Ďakujem za informáciu. V mnohom som sa našla, verím, že pozitívna varianta bude moja cesta. 😉 Hanuljaková Monika
Hanuljaková Monika Osobní horoskop pro dospělého
16.11.2020 11:01 Dobrý den Mirka, Dakujem Vám za výklad, viac menej má potešil , samozrejme nič nie je len biele alebo čierne, našla som sa viac v tých povedenych variaciach ale samozrejme mám svoje chyby, ktoré sa objavili v nepovedenych a viem o nich, viem že ich chcem opraviť, nie vždy sa mi to dari. Budem sa tým dalej zaoberať, nech konečne najdem pokoj v duši. Dakujem a zelam pekný den Laura
LauraOsobní horoskop pro dospělého
14.11.2020 9:40 Dobrý den, děkuji moc za oba horoskopy. Musím řici, že jsem se našla. V tom pozitivním i negativním. Obojí je součástí mého já a pochopila jsem, proč se některé věci dějí tak, jak se ději, a kde dělám chyby. Některé věci nejsou zrovna příjemné, ale i díky tomu jsem dost pochopila. Hezký den, Helena Stejskalová
Helena StejskalováOsobní horoskop pro dospělého
12.11.2020 8:47 Dobré dopoledne přeju, mockrát Vám děkuji za vypracovaný horoskop. Přečetla jsem si ho několikrát a musím říct, že sedí perfektně, bohužel i ty horší stránky osobnosti. Nikdy bych nevěřila, že člověk, který toho druhého vůbec nezná, může takhle perfektně popsat druhou osobu. Našla jsem se ve všech variantách, ať už v těch pozitivních, tak v těch negativních. O partnerský horoskop zatím zájem nemám, protože jsem krátce po rozchodu, takže není na koho psát, ale vypracování osobního horoskopu bylo právě na základě rozchodu, jestli jsem opravdu tak špatný člověk, že ten druhý musí dělat ve vztahu to nejhorší, co jde anebo nebude úplně chyba jen na mé straně. Ještě jednou mockrát děkuji za vše a určitě se ještě někdy ozvu 🙂 S pozdravem a přáním hezkého dne Bc. Lucie Krumlová
Bc. Lucie KrumlováOsobní horoskop pro dospělého
10.11.2020 13:24 Dobrý den, děkuji Vám za úžasný rozbor 👍 Neustále se k tomu vracím. Mějte krásný den. 🙂 S pozdravem Petra Řeřichová
Petra ŘeřichováOsobní horoskop pro dospělého
9.11.2020 9:45 Dobrý den, děkuji za zaslaný horoskop. Je opravdu přesný a hodně k zamyšelní. Poznávám se v něm a v situacích, které prožívám, nebo jsem prožila. Jen s jednou věcí teď bojuji hodně a trápím se. Zítra zaplatím horoskop pro přítele, chci mu to dát k narozeninám. Tyto věci vnímá také hodně jako já. Takže z toho bude nadšený. Ale potom následně bych si chtěla objednat horoskop milostný trojúhelník. A chci se zeptat na cenu. Když už budu mít vlastně vypracovaný svůj osobní horoskop, přítele (milence) a bude chybět jen od manžela. Přeji pěkný den a moc děkuji Kateřina Valugová
Kateřina ValugováOsobní horoskop pro dospělého
8.11.2020 13:57 Dobrý den, ještě jsem Vám chtěla jednou napsat ohledně rozboru od Vás. Nakonec mi rozbor přeci jen pomohl při vybírání z několika míst (zaměstnání), usnadnil mi rozhodování. Děkuji Ivana Vlčková
Ivana VlčkováOsobní horoskop pro dospělého
7.11.2020 8:17 Děkuji Vám, paní Novotná, našla jsem se ve Vašem rozboru. V podstatě ale nic překvapivého nebo nového. Jsou to věci, které si uvědomuji, ale také jiné, nad kterými bych měla ještě zapřemýšlet. Obdivuji, že dokážete napsat sáhodlouhý text v poměrně krátkém čase. Přeji Vám mnoho spokojených klientů. Srdečně zdraví Jana Kollárová
Jana KollárováOsobní horoskop pro dospělého
9.11.2020 9:41 Dobrý den, děkuji za zaslaný horoskop. Je opravdu přesný a hodně k zamyšelní. Poznávám se v něm a v situacích, které prožívám, nebo jsem prožila. Jen s jednou věcí teď bojuji hodně a trápím se. Zítra zaplatím horoskop pro přítele, chci mu to dát k narozeninám. Tyto věci vnímá také hodně jako já. Takže z toho bude nadšený. Přeji pěkný den a moc děkuji Kateřina Valugová
Kateřina ValugováOsobní horoskop pro dospělého
8.11.2020 13:57 Dobrý den, ještě jsem Vám chtěla jednou napsat ohledně rozboru od Vás. Nakonec mi rozbor přeci jen pomohl při vybírání z několika míst (zaměstnání), usnadnil mi rozhodování. Děkuji Ivana Vlčková
Ivana VlčkováOsobní horoskop pro dospělého
7.11.2020 8:17 Děkuji Vám, paní Novotná, našla jsem se ve Vašem rozboru. V podstatě ale nic překvapivého nebo nového. Jsou to věci, které si uvědomuji, ale také jiné, nad kterými bych měla ještě zapřemýšlet. Obdivuji, že dokážete napsat sáhodlouhý text v poměrně krátkém čase. Přeji Vám mnoho spokojených klientů. Srdečně zdraví Jana Kollárová
Jana KollárováOsobní horoskop pro dospělého
5.11.2020 18:52 Dobrý den paní Mirko, děkuji za astrorozbor. Přirozenosti se moc pěkně četly a hodně jste se trefila. Jsem kraniosakrální terapeut a opravdu jsem hodně citlivá a vnímavá a v tomto ohledu jsem povedená varianta. Moje vnímání je tak hluboké a bohaté, že i já mám někdy problém to všechno pochopit. Ve vědomé i podvědomé přirozenosti jsem sama sobě blízko a využívám svůj kladný potenciál. Zato v emocionální rovině jsem nepovedená varianta. Jsem dvakrát rozvedená a v této době raději sama. Jistota je jistota, ale mám čtyři dospělé děti a to je super. Děkuji za trefný rozbor. A ještě malý dodatek k mé předešlé odpovědi. Astrorozbor od Vás pro mě bude inspirací a rádcem na mé cestě životem. Děkuji, mějte se krásně. S pozdravem Simona Straková
Simona StrakováOsobní horoskop pro dospělého
4.11.2020 19:40 Dobrý večer Mirka, ďakujem Vám za oba rozbory. Vypracovala ste ich na jedničku. Ja sama tam vidím svoju "nepovedenú" variantu za mlada, časom a skúsenostami prežitými po ceste životom vnímam a cítim zmeny, ktoré čítam na povedenej variante, je to až neuveritelne autentické. Ďakujem Vám Mirka. Veliké dakujem, prajem Vám dni plné kludu a harmónie, s pozdravom Zuz
ZuzOsobní horoskop pro dospělého
3.11.2020 15:08 Dobrý deň, veľmi pekne Vám ďakujem za vypracovanie astrorozborov. Je priam úžasné, aj napriek tomu, že moja povaha to moc nepripúšťa, ako ma Váš rozbor vystihol. Či už ako osobnostný rozbor či už ako partnerský rozbor. Ako som už uviedla, uveriť takýmto veciam som mala v celku problém. Vzhľadom na to, že vzťah (20 ročný) sa mi začal rúcať, a nevedela som kam a na koho sa obrátiť využila som Vaše služby. Milo ma to prekvapilo. S pozdravom Lucia Falathová
Lucia Falathová Osobní horoskop pro dospělého
5.11.2020 18:52 Dobrý den paní Mirko, děkuji za astrorozbor. Přirozenosti se moc pěkně četly a hodně jste se trefila. Jsem kraniosakrální terapeut a opravdu jsem hodně citlivá a vnímavá a v tomto ohledu jsem povedená varianta. Moje vnímání je tak hluboké a bohaté, že i já mám někdy problém to všechno pochopit. Ve vědomé i podvědomé přirozenosti jsem sama sobě blízko a využívám svůj kladný potenciál. Zato v emocionální rovině jsem nepovedená varianta. Jsem dvakrát rozvedená a v této době raději sama. Jistota je jistota, ale mám čtyři dospělé děti a to je super. Děkuji za trefný rozbor. Mějte se krásně. S pozdravem Simona Straková
Simona StrakováOsobní horoskop pro dospělého
4.11.2020 19:40 Dobrý večer Mirka, ďakujem Vám za oba rozbory. Vypracovala ste ich na jedničku. Ja sama tam vidím svoju "nepovedenú" variantu za mlada, časom a skúsenostami prežitými po ceste životom vnímam a cítim zmeny, ktoré čítam na povedenej variante, je to až neuveritelne autentické. Ďakujem Vám Mirka. Veliké dakujem, prajem Vám dni plné kludu a harmónie, s pozdravom Zuz
ZuzOsobní horoskop pro dospělého
3.11.2020 15:08 Dobrý deň, veľmi pekne Vám ďakujem za vypracovanie astrorozborov. Je priam úžasné, aj napriek tomu, že moja povaha to moc nepripúšťa, ako ma Váš rozbor vystihol. Či už ako osobnostný rozbor či už ako partnerský rozbor. Ako som už uviedla, uveriť takýmto veciam som mala v celku problém. Vzhľadom na to, že vzťah (20 ročný) sa mi začal rúcať, a nevedela som kam a na koho sa obrátiť využila som Vaše služby. Milo ma to prekvapilo. S pozdravom Lucia Falathová
Lucia Falathová Osobní horoskop pro dospělého
2.11.2020 11:56 Dobrý deň, ďakujem veľmi pekne za vypracovanie horoskopu, obdivujem Vás, že to takto viete podať, je to naozaj zaujímavé čítanie. Andrea
AndreaOsobní horoskop pro dospělého
31.10.2020 22:04 Dobrý večer, paní Novotná, děkuji za zaslaný horoskop, v některých věcech jsem se více než našla... Akorát jsem to špatně pochopila, myslela jsem, že to bude horoskop ve smyslu, jakou cestou se vydat, čemu - komu se vyvarovat respektive co mě čeká do roka a do dne... Procházím určitým obdobím a někdy nevím jestli jdu správným směrem, tak proto jsem Vás oslovila... 🙂 Přeji Vám klidné dny a pevné zdraví Ještě jednou děkuji s pozdravem Mirka Hrzánová
Mirka Hrzánová Osobní horoskop pro dospělého
31.10.2020 10:44 Dobrý den, chci Vám moc poděkovat za vypracovaný osobní horoskop. Je v něm hodně věcí, které stojí za zapřemýšlení nad svou osobou. Zkusím zapracovat nad určitými věcmi. Ještě jednou Vám moc děkuji. Semelová
SemelováOsobní horoskop pro dospělého
30.10.2020 11:25 Zdravim Vas pani Mirko, dekuji Vam za vypracovani horoskopu. Pro me to je primo vzhled do moji duse. Kdyz se citim stastna, zakotvena a volna (ve vztahu) , vsechno je tak, jak pisete v povedenych variantach. A naopak. Zajimave pro me je, ze kdyz se dostanu z nevyhovujiciho vztahu nebo prace, prejdu na po case na povedenou variantu. Proste, uvolnim se, zase zacnu mit rada sama sebe, a na mem zivote se to brzy projevi. Musim si tudiz davat mnohem vetsi pozor, do ceho lidove lezu. Dost presne jste popsala, do ceho se dokazu masochisticky dostat, kdyz popru sama sebe. Jeste jednou dekuji a preji Vam hodne zdravi a spokojenosti ☺️ LH
LHPartnerský horoskop
27.10.2020 18:02 Dobrý den, moc Vám děkuji za vypracování horoskopu. Líbil se mi, hlavně jsem si začal všímat, že nějaký způsob mého chování nemůže fungovat a díky horoskopu jsem si to ujasnil. Například, že se pro ostatní nemusím obětovat a podobně. Jenom jsem si myslel, že bude vypracovaný ve formě planet a domů, kde si přečtu v jakém znamení mám jakou planetu a podobně, ale i tak se mi líbil. Děkuji. Anonym
AnonymOsobní horoskop pro dospělého
26.10.2020 18:20 Dobrý den, paní Novotna, Děkuji za zajímavé čtení:-) výborný dárek na Vánoce pro všechny a povinna rodinná četba s vnitreni sebeanalýzou každého. Hezky vecer a pevné zdraví, Smidova
Smidova Osobní horoskop pro dospělého
22.10.2020 11:49 Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci. Moc děkuji za zaslaný astrorozbor a musím uznat, že splnil má očekávání. Už jsem ho četla několikrát a stále v něm nacházím nové a nové podněty k zamyšlení. Ve spoustě věcech mě naprosto vystihuje. Co se týká partnerského rozboru, tak jsem si jen čistě ověřila to, co jsem si už delší dobu myslela. Nicméně jsem ráda, že můžu zkusit ještě trochu zapracovat na tom, abychom byli oba šťastní. Děkuji a přeji Vám hezký den. S pozdravem, Ivana Homolová
Ivana HomolováPartnerský horoskop
21.10.2020 21:08 Děkuji za zaslaný partnerský horoskop, zatím jsem ho spíš prolétla, ale hodně jste se trefila, vztah - nevztah se táhne léta, ve vašem rozboru bylo hodně pravdy. Nežijeme spolu, ale i tak je to hodně složité. Tak nevím, zkusím se poučit a ještě to nevzdat. Děkuji a zdravím Vás Věra Korecká
Věra KoreckáPartnerský horoskop
21.10.2020 8:27 Dobrý den, moc děkuji za vyhotovený horoskop. Mám již několik horoskopů, ale tento Váš je úplně jiný . Zvláštně psaný ale fakt sedí. Pšeničková
PšeničkováOsobní horoskop pro dospělého
21.10.2020 6:51 Dobrý den, já děkuji za vypracování osobního horoskopu 😊 s pozdravem Jana Hříbalová
Jana Hříbalová Osobní horoskop pro dospělého
18.10.2020 15:45 Ahoj Mirko. Děkuji za rozbor. Ano velmi jsem se v něm našel. Hlavně jsem našel odpovědi na otázky mých partnerských vztahů. On ty odpovědi člověk v nitru zná. Jen někdy je třeba to mít opravdu černé na bílém. 🙂 Je zajímavé že úplně přesně jste popsala mé empatické chování vůči partnerům. To znamená že je umím vycítit a rychle analyzovat a přitom nejsem ten který je umí vyjádřit z důvodu svého bezpečí, slabosti nebo "odkrytí karet" Přitom jsem velmi milující otec a partner a ale ano vůči partnerkám se mohu jevit jako sobecký i když mě to nikdy na srdce ani mysl nikdy nepřišlo. Své příští partnerce tento rozbor asi dám přečíst aby věděla do čeho jde. 🙂 (protože se mnou je vážně těžké žít jsem radikálně upřímný, nikdy ne zlý a zároveň v citových věcech uzavřený :-):-D:-D:-D) Moc dobře chápu že tím ženy irirtuji. Přeji hezký den a ať se vám daří. S pozdravem a úctou Pavel.
PavelOsobní horoskop pro dospělého
18.10.2020 12:59 Dobrý den Mirko, Velice Vám děkuji za poslání osobního rozboru . Velice mi to pohohlo, kouknout se na to z jiné strany a více pochopit. Nechávala jsem vypracovávat rozbor jednoho muže, kterého jsem potřebovala pochopit z více úhlů. Svůj osobní rozbor jsem si nenechávala dělat. potřebovala jsem pochopit jeho. Chtěla bych vypracovat partnerský horoskop a koukala jsem na to, že máte slevu, když je již osobní horoskop vypracovaný. Stačí tedy jeden osobní rozbor, abych měla ten partnerský horoskop za 1300? Moc děkuji za odpověď. krásný den. s pozdravem J.S.
J.S.Osobní horoskop pro dospělého
18.10.2020 10:51 Dobrý den! Od pátku jsem byl pryč, tak odpovídám až teď. Chci Vám velice poděkovat za úžasný a prakticky stoprocentní horoskop! Na Fb jsem před malou chvílí psal, že je to jako kdyby jste mě znala osobně a ještě víc než nejbližší člověk, jako kdyby jste znala celý můj život... Díky Vašemu horoskopu jsem si připoměl určité věci, uvědomil a přijmul ty další... Kdybych měl partnerku, neváhám ani minutu a nechal bych si od Vás vypracovat i ten partnerský, ale bohužel... Ještě jednou MOC děkuji a přeji krásnou ne jen dnešní neděli, ale i další dny a týdny se spostou pozitivní a hřejivé energie! Mějte se nádherně, s pozdravem Jaroslav Severin.
Jaroslav SeverinOsobní horoskop pro dospělého
17.10.2020 17:21 Dobrý den... NESKUTEČNÉ!!!! Děkuji.. úplně přesné.. je toho opravdu spoustu, co musím díky Vašemu rozboru změnit, abych byla ve svém životě šťastnější. Nicméně vše do sebe zapadá a synchronicita je prostě dokonalá! DĚKUJI!!! Anita
AnitaOsobní horoskop pro dospělého
17.10.2020 7:56 Milá paní Mirko, v první řadě Vám chci moc poděkovat za zaslaný horoskop i za rychlost, se kterou jste tak učinila. Určitě je to čtení na delší dobu, protože je tam tolik informací, že za jedenkrát nejsem schopna vše pojmout a vstřebat. Dovídám se o sobě nové věci, které těžko a nerada přiznávám, ale je to tak. Zároveň je to pro mne obrovská motivace jít po cestě, po které jsem se už vydala, ale z které občas ujíždím do nepovedených variant. Přesně toto jsem potřebovala vědět, jak a kterým směrem se nakopnout, čeho se vyvarovat a také pochopit, proč se mi dějí některé věci a proč to jednou jde a podruhé ne. Vyplývá z toho pro mne veliké ponaučení a Váš horoskop je pro mne turistickými značkami na mé cestě. Díky moc a přeji Vám hlavně pevné zdraví a všechno dobré a krásné, ať se Vám daří. Vaše práce má smysl a přínos. Mějte se krásně. Mirka Š.
Mirka Š.Osobní horoskop pro dospělého
16.10.2020 21:03 Dobrý den, děkuji za rychlé vypracování horoskopu. Většina věcí poměrně přesně sedí 😀 S pozdravem Zuzana Jičínská
Zuzana JičínskáOsobní horoskop pro dospělého
16.10.2020 9:35 Dobrý den, moc Vám děkuji za vypracovaný horoskop. Moc mi pomohlo se o sobě opět dozvědět něco nového a potvrdit si to, co už o sobě vím. Velmi krásně napsané a hlavně pravdivé. Přeji Vám krásné podzimní dny a hlavně pevné zdraví. Lukáš
LukášOsobní horoskop pro dospělého
14.10.2020 20:37 Dobrý den paní Novotná, chci Vám poděkovat za vypracování horoskopu. Přemýšlím nad vhodnými slovy jak to napsat. Horoskop Vám musel dát velkou práci. Sama jsem byla překvapená jak vše sedí. Neustále se k němu vracím a hledám sama sebe, jak žiju a nebo jak bych mohla žít v pozitivním i negativním. Našla jsem, že tak nějak od každého trochu, snad přirozenost je asi nejbližší. Ve vztazích tam asi tápu nejvíce i když v mém věku bych mohla být rozumnější. Teď momentálně jsem sama, snad někdo přijde s kým si budu rozumět. Horoskop mě bude inspirovat jak být lepším člověkem. Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně úspěchů. S pozdravem Bronislava Matyášová
Bronislava Matyášová Osobní horoskop pro dospělého
14.10.2020 6:50 Dobrý den paní Bittnerová, děkuji za rozbor pro syna, myslím, že na něj bezvadně sedí, přeji hezký den Mouchová
MouchováOsobní horoskop pro dítě
13.10.2020 20:30 Dobrý večer paní Bittnerová, mockrát Vám děkuji za Vámi hezky vypracovaný osobní horoskop. Horoskop je velmi hezky zpracován a díky němu mám jasnější náhled na sebe a také s tím mohu lépe pracovat. Přeji Vám kouzelné dny plné pohody, lásky, klidu a míru Mirka Kroulíková
Mirka KroulíkováOsobní horoskop pro dospělého
13.10.2020 18:06 Dobrý večer, děkuji za vámi zaslaný rozbor. Docela jste se v některých popisech trefila, otevřelo mi to oči. Děkuji. Anonym
anonymOsobní horoskop pro dospělého
8.10.2020 10:29 Dobry deň dakujem krasne za vypracovanie osobneho horoskopu chcelo to prečitať viac krat a po zamyslení som sa našla skoro v každej vete dakujem za skvelo odvedenú pracu a určite sa budem aspon snažit byt lepšia varianta samej seba nech sa vam darí aj nadalej vo vašej praci. Soňa
SoňaOsobní horoskop pro dospělého
7.10.2020 12:16 Dobrý den paní Mirko, děkuji moc za vypracovaný horoskop. Ještě to musím víckrát přečíst, aby jsem všechny informace pobrala, ale už teď mi mnoho věcí do sebe zapadá. Nejsem zrovna teď ve stavu, kdy mi mozek jede na plné obrátky a kdy mám jasno jak a co mám dělat. Teď musím udělat mnoho rozhodnutí a jít dál, ale je to vše moc těžký. Většinu svého života jsem vždy věděla co dělat, jen teď pořád hledám odpovědi. Ještě jednou moc a moc děkuji, přeji krásný den Blanka Staňková
Blanka StaňkováOsobní horoskop pro dospělého
7.10.2020 12:01 Dobry den, velice dekuji za osobni horoskop. Horoskop me opravdu me mile prekvapil. Bohuzel jsem tento rok rozvedl po 19 letech a horoskop mi jenom pomohl ujastnit vsechny moje prednosti a hlavne moje chyby… Rok jsem se snazil zachranit rodinu a ziskat zpet dnes jiz byvalou zenu zpet. 7.10.2020 12:01 Dokonce jsem musel zacit chodit na terapie, abych se z toho dostal. Diky vsem vecem,ktere jsem podniknul i horoskopu od Vas vim na cem musim zapracovat a v cem zase ubrat. Jeste jednou velice dekuji S pozdravem Marcel Hudsky
Marcel HudskyOsobní horoskop pro dospělého
3.10.2020 9:05 Dobrý den paní Novotná, děkuji Vám za můj osobní rozbor. Včera když jsem to četla, tak jsem to hltala a musím si to vytisknout a znovu přečíst.Jak jsem pročítala obě varianty,tak musím říct,že v každé na mě něco sedí. Osobně se spíše přikláním k Povedené variantě. a pokusím se na sobě pracovat v seberealizaci. Ještě jednou Vám moc a přeji hezký den s pozdravem Kovářová Irena
IrenaOsobní horoskop pro dospělého
2.10.2020 18:42 Dobrý den, Moc děkuji za horoskop, je úžasný! Vůbec jsem nečekala, že těch informací může být tolik 🙂 Moc se mi líbí, jak jste to rozvrhla na části, je to krásně přehledné. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchů Krásný večer Natálie
NatálieOsobní horoskop pro dospělého
1.10.2020 13:56 Dobrý den paní Bittnerová, moc Vám děkuji za vypracování, musím říci, že co se týká mé osoby, je trochu až děsivé, že je to téměř snad ve všem pravda. Moc obdivuji ten dar, že aniž byste nás znala dokážete o nás napsat tolik. U přítele to také ve všech směrech sedí a ten partnerský z toho jsem trochu zmatená, úplně se s tím neztotožňuji v některých směrech, doposud to všechno mez námi bylo asi až moc skvělé, teprve teď se asi ukáže zda spolu máme být či ne a zda dokážeme za náš vztah bojovat. Každopádně Vám děkuji, otevřela jste mi oči a ukázala mi čeho si na sobě opravdu mohu cenit a vážit, protože spoustu věcí si člověk nepřizná. Ať se Vám daří. Krásný zbytek dne. S pozdravem Zábranská.
ZábranskáPartnerský horoskop
1.10.2020 11:59 Dobry den pani Novotna Bittnerova, horoskop je velmi zajimavy a v mnoha ohledech, zvlast od chvile, kdy jsem se zacala venovat daleko vice osobnimu rozvoji, velmi platny. Dekuji Vam za nej. S pozdravem Silvie Sharma
Silvie SharmaOsobní horoskop pro dospělého
1.10.2020 9:49 Dakujem vam velmi pekne za vasu pracu.horoskop sa mi pacil a je dobre strukturovany tak aby cloveka posunul dakuje.Nech sa vam dari vo vsetkych oblastiach vasho zivota.s uctou Alexandra
AlexandraOsobní horoskop pro dospělého
30.9.2020 22:36 Dobrý večer Mirka. Ospravedlňujem sa za oneskorenú reakciu. Chcela som Vám napísať skôr. Vaše výklady ma oslovili hneď, pri prvom kontakte. Bola som veľmi zvedavá, aj keď už mám svoj vek a už by mi na tom záležať nemuselo. Ja však stále vnímam silnú potrebu sebazdokonalovania, vydolovania toho zatiaľ skrytého a nevyužitého vo svojom vnutri. A k tomu sa potrebujem poznať. Správne však píšete, ze s tým mám problém. Takže Vaša analýza mi veľmi pomohla. Venovala som sa jej dnes opäť s odstupom a musím povedať, že na pár drobných detailov to sedí perfektne. Uvidela som svoje slabé i silné stránky a budem s tým pracovať. Pomôže mi to sústrediť sa na to, čo chcem posilniť. A tie slabosti mat aspoň pod kontrolou. Ďakujem Vám teda za pomoc a prajem veľa tvorivej energie a radosti z Vašej práce, ktorou pomáhate druhým na ich ceste životom. Určite Vás budem odporúčať ďalej. Prajem krásny večer. Ľudmila Hodermarszka
Ľudmila Hodermarszka Osobní horoskop pro dospělého
29.9.2020 11:30 Dobrý den paní Miroslavo, děkuji Vám moc za vypracování mého horoskopu. Hodně mi to pomohlo a také jsem se v něm našla. I v té nepovedené variantě je kousek mně. Nicméně jsem na sebe začala už pracovat před necelým měsícem a to hlavně pomocí knížek které mi pomáhají porozumět světu kolem sebe, včetně vztahů rodinných i partnerských. Momentálně jsem bez partnera, takže nemůžu využít partnerský horoskop. Jakmile se někdo objeví kdo mně bude hoden, ráda se na Vás obrátím. S přáním hezkého dne zdraví Marcela Knápková.
Marcela Knápková.Osobní horoskop pro dospělého
29.9.2020 9:21 Dobrý deň, veľmi pekne ďakujem za vypracovanie horoskopu. Nič pravdivejšie som o sebe ešte nečítala. Potvrdilo sa mi, kde robím chyby a na čom mám pracovať (čo podvedome viem, len je skvelé mať to "na papieri" 🙂 A teším sa, že v niektorých oblastiach idem správnou cestou. S pozdravom a prianím pekného dňa Trenčanová
TrenčanováOsobní horoskop pro dospělého
29.9.2020 8:44 Dobrý deň prajem, ďakujem za zaslaný horoskop. Mnohé veci z toho ako sa v živote správam ste vystihli a je pre mňa inšpiráciou ako ďalej. Želám Vám všetko dobré a zostávam s pozdravom Marianna Sadloňová
Marianna SadloňováOsobní horoskop pro dospělého
28.9.2020 19:05 Dobrý večer, nemám slov, rezonuji opravdu se vším. S mužem číslo 1 žiju přes dvacet let. Troufnu si říct, že ho znám. Muž číslo dvě, je to tak jak to už cítím 5 let. Je mi tak podobný až mě to děsí. Při čtení jeho osobního horoskopu jsem měla pocit, že čtu můj vlastní. Ještě jednou děkuji. Vážím si Vaší práce. Křepelková Monika
Křepelková MonikaOsobní horoskop pro dospělého
28.9.2020 17:16 Dobrý den, děkuji. Je to teda dost tvrdé,ale výstižné. Už se dost naštěstí znám,ale takhle přesně bych tu podstatu asi nevystihla. Co se týče těch vztahů - asi to vyzní divně,ale jsem za ně nesmírně vděčná. Sice tam jde o dlouhodobé formování(to mi přišlo až roztomile legrační,jak jste tam popsala to formování do nekonečna:o),ale na druhou stranu mě ten vztah posunul ke kundalini józe,běhání,dechovým cvičením a prožívání minulých životů v meditacích.Dá se říct,že mě to "formování" paradoxně naopak přivedlo více k sobě. Nevím,jestli jste tam u mě pracovala i s tím časem,ale je to hodně precizně zpracované,a ještě jednou Vám moc děkuji. Budu se k horoskopu ráda vracet a možná Vás požádám ještě časem o zpracování nějakého dalšího,případně Vás ráda někomu dalšímu doporučím.Moc se mi líbí ten přístup,že to není "líbivý",ale že je vše rozebrané z obou úhlů pohledu. Poskytlo mi to na celou situaci vhled,jaký jsem potřebovala. Je dobré umět vnímat a pracovat se svým vlastním stínem. Určitě zvážím i variantu c - zůstat sama. Děkuji❤. S úctou a přáním pěkného dne, Lucie Kozlová
Lucie KozlováOsobní horoskop pro dospělého
28.9.2020 12:29 Dobry den, velmi pekne dakujem za Vasu odpoved... V tom pripade, musim uznat, vyjadrit respekt... Vdaka Vasemu rozboru, ktory poukazuje na polaritu myslenia, spravania a und konania.. som komecne dokazala uvidiet seba z nadhladu.. co mi pomohlo pochopit situacie i moje modely spravania sa... Este sa len snazim menit svoje myslenie a spravanie.. a uz vidim vysledky... citim sa lepsie a bez vycitiek... A to najdolezitejsie... prestabam sa bat buducnosti, mojich rozhodnuti a reakcii okolia. Dakujem... Zo srdca Vam prajem zdravie, vnutornu harmoniu a vsetko len najlepsie 💞 Erika V.
Erika V. Osobní horoskop pro dospělého
22.9.2020 22:16 Dobrý den, děkuji za vypracovaný rozbor, sedí beze zbytku, sama bych svůj život nepopsala lépe. Ať se Vám daří. S pozdravem Jana Krocová
Jana KrocováOsobní horoskop pro dospělého
25.9.2020 16:32 Děkuji moc, myslím, že to na mě opravdu sedí. Teď zrovna mám dost složité období, i proto jsem chtěla horoskop, tak snad mi pomůže. Ještě jednou moc děkuji Hana Matějčková
Hana MatějčkováOsobní horoskop pro dospělého
24.9.2020 14:41 Dobrý den moc moc chci poděkovat za rozbor sedí to perfektně DĚKUJI a krásný den Vám přeji Bilová Martina
Bilová MartinaOsobní horoskop pro dospělého
22.9.2020 20:48 Dobry vecer pani Mirka, dakujem za rozbor , precitala som si ho zatial len 1x . Urcite si ho budem musiet viac krat prejst... Ale i tak hodnotim pozitivne sposob akym poskytnete nahlad na rozne moznosti..ktore mozu nastat. Nebudem klamat a priznam sa, ze mam aj pocit ze je pisany tak, ze by v nom mozno naslo zhodu so svojim zivotom aj viac nez 60% zien.. Na druhej strane... hoddnotim tento rozbor ako velmi dobre nastavene zrkadlo a naozaj som sa prvy krat dokazala realne pozriet na popisane modely spravania...tak, ze som sa v nich nasla a uvedomila si.. ze ano.. toto som ja, takto reagujema donutilo ma to konfrontovat sa s tymi faktami.... a uvedomujem si, ze postupne sa deje premena mojeho vnimania samej seba... Hladam dlhsie informacie ako pochopit seba a o co ide v mojom zivote a preto som sa rozhodla napisat aj Vam. Celkovo hodnotim tento Vas astrorozbor ako vyznamnu cast novych informacii, vdaka ktorym sa naozaj mozem konstruktivne postavit k hladaniu rieseni... Lebo naozaj ako pisete.. stagnujem a obavam sa rozhodnuti a rieseni... a naozaj citim ze to takto dalej nejde... ano.. obavam sa straty, a zmeny.. z opustenia zabehanych kolaji...obavam sa neistoty buducnosti a rozhodnuti...ale inak to asi nepojde... Dakujem velmi pekne a vnimam Vas ako velmi dobreho psychologa, ktory prinasa ludom nahlad z ineho uhla a nastavuje im zrkadlo...ono uvidiet sam seba objektivne je naozaj tazke... A ano... vrtanie sa v zmysle zivota do takej hlbky ako je len mozne.. ano.. to som ja 😀 .... .... a cervik v mojej hlave mi nasepkava... co vsetko ste si asi mohla o mne zistit podla verejnych informacii z FB alebo internetu ...lebo ja uz netusim ... kde som na vasu reklamu natrafila ..a odkial som vas kontaktovala.ale asi na FB... 😀 .... inak .. man by zaujimala aj kriminalistika 😀 no... trosku som sa odviazala...ale uznavam nakoniec, celkovo mam naozaj dobry pocit z toho , co ste mi poskytli a dakujem. Vsetko dobre Vam prajem a nech sa Vam dari 🙂 Erika
ErikaOsobní horoskop pro dospělého
22.9.2020 20:17 Dobrý večer paní Bittnerová, je to již nějaká doba, co jsem si u Vás nechala vypracovat osobní horoskopy pro sebe a svou dcerku. Musela jsem si je oba pročítat postupně a opakovaně, ale bylo až neuvěřitelné kolik věcí prozradily. V podstatě mi připadalo, jako bych je psala já sama, jen bez obavy z toho, že ta pravda bude vyřčena, děkuji Vám za tuto otevřenost. Dekuji za Vaši reakci a přeji hezké dny. Kristýna Netíková
Kristýna Netíková Osobní horoskop pro dospělého a dítě
22.9.2020 20:02 Dobrý den, děkuji za vypracování horoskopu. Je pro moji dceru a myslím, že "to sedí". S pozdravem Lisá Irena.
Lisá IrenaOsobní horoskop pro dospělého
21.9.2020 16:17 Když jsem si u paní Mirky objednávala astrorozbor, čekala jsem podle recenzí kvalitní rozbor povahy. Materiál, který jsem dostala mě však doslova ohromil. Postupně jsem četla popis svých stránek – vědomé, podvědomé, emocionální i seberealizaci a navíc, u každé povedenou i nepovedenou variantu. S každým dalším řádkem jsem byla víc a víc přesvědčená, že paní Mirka celý můj život byla v mé hlavě 🙂 a sledovala vše, moje rozhodování v jednotlivých věcech, jestli se dám tou cestou povedenou či nepovedenou. Navíc rozlišením povedeného a nepovedeného projevu vidím, na co se mám zaměřit, abych se přiklonila k té povedené variantě. Ano, jsou to věci, které “tak nějak vím”, ale přece jen je pomohlo nahlas pojmenovat, abych si je uvědomila a jednou provždy mohla opustit nepovedenou variantu a začít pracovat na té povedené. Díky paní Mirce jsem zas o krok (možná i několik kroků) dál. Děkuji. Lenka J.
Lenka J.Osobní horoskop pro dospělého
20.9.2020 12:53 Dobry den velmi pekne dakujem za vypracovanie horoskopu , je to zaujimave citanie super uplne som sa tam nasla . este keby ste mi vedeli povedat co robit a nerobit v zivote, kam smerovat , ako sa zachovat , co ma caka.... o partnersky horoskop zatial nemam zaujem nakolko zijem s detmi sama, ale dakujem za ponuku . casom mozno deti este raz dakujem Mayerova
MayerovaOsobní horoskop pro dospělého
19.9.2020 18:31 Dobrý den, Mirko, tak jsem se horoskopem prokousala. Wow, jak to děláte? Napojíte se na člověka, máte tak perfektní PC program, jste výzvědná služba, čarodějka, nebo převtělení Aleistera Crowleyho :-)? Tak někde jsem hladce v té pozitivní dobré části, někde balancuji, pole okolností dobro, zlo se špatnou predikcí, někde jsem opravdu lapená ve stereotypu v negativní možnosti. Bojuji, ale jde to těžko. Budu si vážit rad, které mi byly uděleny, v hloubi duše cítím, že je to hřebíček na hlavičku, že se nesmím nechat zašlapat a zahnat do kouta a vyrovnávat svoje nejistoty, úzkosti a nahromaděné frustrace s kopanci tím, že mi bude bušit srdce a kontrolovat svůj život můj, případně blízkého svého... Je spoustu práce na mě, -vím změním sebe, změní se druhý. Mám co dělat. Vím kdo jsem, kam směřuji, znám svoji hodnotu a nenechám se- jen nechci za to urputně bojovat, jen chytře sílu partnera, nebo lidí, kteří "po mně jdou" svést jejich směrem, nastavit zrcadlo. Děkuji, určitě zůstaneme ve spojení Hana
HanaOsobní horoskop pro dospělého
15.9.2020 8:13 Dobrý den, děkuji Vám moc! Těším se, až dorazím z práce a budu číst,proletěla jsem to letem světem a naprosto sedí. Mějte se krásně a ozvu se Vám. s pozdravem Kováčová Marcela
Kováčová MarcelaOsobní horoskop pro dospělého
12.9.2020 19:07 Krásny večer,moc děkuji za skvěle vypracovaný horoskop jste skvělá 🙂a je to přesně a výstižné napsané krásně. Jana
Jana Osobní horoskop pro dospělého
10.9.2020 9:09 Dobrý den, v první řadě chci mnohokrát poděkovat. Rozbor je velice podnětný, pro mě je ukázkou v čem se mohu zlepšovat. V některých případech je těžší si přiznat, že to tak opravdu mám. Jindy je krásné přečíst si, co ve mě je a co můžu podpořit. Rozhodně se budu k rozboru vracet. Jelikož jedno přečtení nestačí. Ještě jednou děkuji. Rozbor přišel v pravý čas. Pokud najdu partnera, který bude podobně naladěn a stál by o astrorozbor, určitě se ozvu. Kdybyste stála o recenzi, ráda vám ji napíši! Krásné dny s poděkováním Denisa Jindrová
Denisa Jindrová Osobní horoskop pro dospělého
2.9.2020 10:15 Dobrý den, Horoskop je inspirující, nějak jsem nevěděla co mám očekávat. Na rovinu, krásně jste mě překvapila, jak jste definovala stinné jednání, myšlení. Pěkně černé na bílém 😀 hezky jsem Se v rozboru poznala 🙂 Přiznám se, že jsem si četla a usmívala se. Ale před rokem nevím, nevím. 😀 . Anonym
Anonym Osobní horoskop pro dospělého
9.9.2020 6:12 Dobrý den pani Novotná Bittnerová, moc děkuji za zaslání horoskopů pro celou moji rodinu. Musím říct,že jsem to četla jedním dechem a několikrát a že jsem se v tom našla. Bohužel ale v tom : Když se to nepovede.... Bylo mi při čtení až ouzko jak pravdivé to bylo 🙁 Vím dlouho,že je něco špatně, hodně mě to trápí,ale bohužel nevim jak z toho ven, jak začít a změnit to. Protože ta povedená varianta je mnohem příjemnější a vlastně takovou jsem vždycky chtěla být. Nevim kde na moji cestě došlo k tomu,že vlastně žiji v úplném opaku a není mi v tom dobře. Ona vlastně skoro celá naše rodina žijeme v tom nepovedeném..... Zatím to nějak funguje,ale prostě to není dobré,neni to zdravý vztah nikoho z nás . Je to až strašné,jak jsem v tom všem našla ty problémy které si způsobujeme navzájem. Možná nepochopením,možná naší minulostí /myslím tím dětství a pak následné situace od rodičů a původní rodiny/a tu pak nějak přenášíme nebo jsme přenášeli na děti.... Je toho prostě moc co je potřeba změnit. Doufám,že najdu cestu jak na to. Každopádně moc děkuji za vypracování a zaslání, jsem ráda,že jsem se na vás obrátila. Mějte se krásně a přeji vám krásný den 🙂 Iva
Iva Osobní horoskop pro dospělého
7.9.2020 8:30 Dobrý den,moc děkuji za horoskop. Je to neuvěřitelný,ale uplně jste se trefila ve všem. Jsem moc nadšená a už jsem vás doporučila všem mým kamarádkám. Jestě jednou moc děkuji a přeju krásný den Vavrečková Dagmar
Vavrečková DagmarOsobní horoskop pro dospělého
2.9.2020 10:15 Dobrý den, Horoskop je inspirující, nějak jsem nevěděla co mám očekávat. Na rovinu, krásně jste mě překvapila, jak jste definovala stinné jednání, myšlení. Pěkně černé na bílém 😀 hezky jsem Se v rozboru poznala 🙂 Přiznám se, že jsem si četla a usmívala se. Ale před rokem nevím, nevím. 😀 . Anonym
Anonym Osobní horoskop pro dospělého
6.9.2020 9:35 Dobrý den, moc děkuji za horoskop, je to velmi poučné čtení, určitě se k němu budeme opakovaně vracet. Na syna sedí perfektně. Přeji krásnou neděli. S pozdravem Ivana Štefančíková
Ivana ŠtefančíkováOsobní horoskop pro dospělého
2.9.2020 19:10 Dobry den Horoskop je skvely velmi mi pomohol v pochopeni a dodani sebavedomia ze mam vela pozityvnych vlastnosti! Dakujem Berecova
BerecovaOsobní horoskop pro dospělého
2.9.2020 10:15 Dobrý den, Horoskop je inspirující, nějak jsem nevěděla co mám očekávat. Na rovinu, krásně jste mě překvapila, jak jste definovala stinné jednání, myšlení. Pěkně černé na bílém 😀 hezky jsem Se v rozboru poznala 🙂 Přiznám se, že jsem si četla a usmívala se. Ale před rokem nevím, nevím. 😀 . Anonym
Anonym Osobní horoskop pro dospělého
1.9.2020 22:27 Dobrý večer, velice si cením Vašeho rozboru a jsem ráda, že jsem na Vás narazila. Je pravda, že poslední dobou jsem si se synem nevěděla moc rady, potřebovala ho někam navést a tápala jsem kterým směrem mám jít. Nevěděla jsem co vše v něm dřímá a to co stále vyplouvá na povrch mě někdy udivuje a jindy děsí. Myslím, že to je vystiženo naprosto přesně. Tento obor mě fascinuje. Přeji mnoho úspěchů a krásné dny. Jana Onderčaninová
Jana OnderčaninováOsobní horoskop pro dospělého
30.8.2020 15:34 Dobrý den paní Mirko, velice Vám děkuji za vypracovaný astrorozbor a moc si vážím toho, že přišel v avizovaném termínu (to bohužel nebývá pravidlem). Rozbor jsem četla již dvakrát a vím, že ne rozhodně naposledy :-). Je v něm spousta informací, které čekají na zpracování, pochopení... V některých případech je jasné "na první dobrou", že to jsem přesně já... a některé pasáže potřebují více času k přemýšlení, vstřebání. Najdu se jak v povedené verzi, tak i v té nepovedené :-)... Je to úžasný materiál k osobnímu rozvoji. Člověk o sobě spoustu věcí ví, ať už vědomě nebo podvědomě, ale dostat takto ucelený náhled je jedinečné. Ještě jednou Vám mnohokrát děkuji a přeji Vám ve Vaší práci mnoho úspěchů a spokojených klientů. S úctou Veronika Čeňková
Veronika ČeňkováOsobní horoskop pro dospělého
27.8.2020 16:11 Dobrý den, paní Novotná Bittnerová, s velkým napětím jsem čekala na horoskop od vás. V pondělí 24.8. dorazil a já od úterý stále dokola čtu a musím říct, že jste mě překvapila a pobavila jak jste vystihla moji osobu. V nepovedených verzích jsem objevila to s čím bojuji již několik let a i v té povedené jsem se našla. Vztahy jsou můj věcný problém a nedůvěra k lidem. Děkuji za “manuál” jak na mou hlavu a budu dále na sobě pracovat. Časem se vám ozvu o vypracování partnerského horoskopu. Mějte se krásně a děkuji, Jana Malíková
Jana MalíkováOsobní horoskop pro dospělého
26.8.2020 9:28 Dobrý den, děkuji za vypracování rozboru. Vzhledem k tomu,že jsem “nevěřící Tomáš 🙃”,tak jsem mile překvapena jak vše víceméně sedí.Je fajn si utvrdit,že se v podstatě znám .🙂 Jestli jsou to pozitiva či negativa a že mám stále na čem pracovat .Což teda každý. Moc Vám děkuji a přeji hezký den S pozdravem Křenková Lucie
Křenková LucieOsobní horoskop pro dospělého
25.8.2020 11:39 Dobry den. Zatím jsem je prošel jen zběžně (přece jen je to čtení na docela dlouho). Já se ve svém horoskopu nacházím docela hodně a dal mi prostor o některých věcech přemýšlet. Partnerku v něm vidím jako když se na ni dívám. 🙂 Zejména ale partnerský horoskop (ten jsem četl pozorně), mi otevřel oči v oblastech, kde narážíme na své hranice a očekávání. Na některé věci jsem si už postupně přišel sám, ale takto zesumarizovane to dava větší prostor k přemýšlení. Moc děkuji a asi se ještě ozvu, až si to procteme podrobně oba a promluvime si o tom. Komunikace u nás naštěstí funguje dobre. 🙂 Karel Kreidl
Karel KreidlOsobní horoskop pro dospělého
25.8.2020 9:11 Dobry den, dakujem Vam velmi pekne. Som to fakt ja. Partnera nemam, preco - to je v tom horoskope - proste uz si nechcem nechat rusit svoj priestor 😀 Dakujem pekne vopred za odpoved S pozdravom Zuzana Lisicka
Zuzana LisickaOsobní horoskop pro dospělého
25.8.2020 8:52 Dobrý den, děkuji za horoskopy. Sedí na nás. Škoda, že k tomu nedáváte i návod, jak vše změnit do povedené varianty. Jsem z toho tak v šoku. děkuji Michaela
MichaelaOsobní horoskop pro dospělého
21.8.2020 22:48 Dobrý večer, moc Vám děkuji za astro rozbor. Já...jednoduše, jsem ztratila řeč. Čtu si to už podruhé a nestačím se divit, jak je to trefné. Možná jsem i dost vyplašena sama ze sebe, nacházím se v hodně aspektech v té negativní variantě. Mám tendenci to začít rozebírat s mužem, ale on tyto věci nepřijímá a nemám asi úplně odvahu to otevřít, natož si objednat partnerský horoskop. Bojím se toho. To přiznávám. Bojím se asi, že se dočtu něco neblahého. Zrovna včera mi otevřel oči rozhovor s jednou známou, týkalo se to vztahu s muži. Naši muži jsou totožní. Popadla mě panika a děs, že teda s kým to jsem s byla jsem i včera na muže ošklivá. Jenže, proč to píšu. Nějak mi tam všechno zapadá. Chci měnit jeho a ze strachu dělat věci po mém, ale je to neudržitelne. On je velká osobnost a taky nechce diktovani, což chápu. Chodila jsem mj. ke dvěma psycholožkam řešit vztah a tím sama sebe. Já nevím, kde teď začít. Nacházím se hodně v těch negativních aspektech a je mi z toho smutno, ale na druhou stranu cítím radist, že to vím. A můžu s tím něco dělat. Chci začít u sebe. I když mě láká ten partnerský rozbor, nemám na něj teď sílu, ale chci se spíš odpichnout sama od sebe. Jsem druhým rokem na mateřské a bylo to hodně těžký vše kolem mateřství a dítěte. Někdy je mi to až líto, ale netřeba. Už se stalo. Teď cítím chuť něco začít dělat a vyvíjet se. Obvykle se ráda obracím na psychology či terapeuty, nějak nevím, kde teď začít. Asi to hlavou úplně nevymyslim. Možná nebýt tak v křeči a upjats, ale nevím, jsk se to dělá. Běží mi toho v hlavě hodně. Ale každopádně moc děkuji za rozbor!! Velmi trefné. Mějte se krásně. Eliška Rylich Luhanová
Eliška Rylich Luhanová Osobní horoskop pro dospělého
20.8.2020 16:25 Dobrý den, moc Vám děkuju, Váš rozbor je impozantní. Prozatím jsem neměla prostor si pořádně sednout u rozboru syna, ale popis mé osoby je víc než trefný. Nad určitými pasážemi, které jsem četla i svym rodicum, se má maminka nepřestávala tlemit... (lepší výraz pro tu situaci bohuzel ted nenacházím:)). Moc dekuju, jste nesmirne sikovna... preju vam krasny zbytek dne Iveta Charvatova
Iveta CharvatovaOsobní horoskop pro dospělého a dítě
20.8.2020 13:51 Dobrý den, s velkým zájmem jsem si přečetla horoskop. Pravdou je, že si to budu muset pŕečíst několikrát, abych mi všechno zapadlo, ale po prvním přečtení chci říct, že jsem se v tom našla. Jak jsem to tak četla, v první "polovině" života jsem žila spíše ty nepovedené varianty. Ne sice úplně , ale v převážné většině jsem se našla spíše v té nepovedené variantě. Zajímavé je, že po čtyřicítce jsem byla ve svém životě konfrontována s něčím, co mé tzv. jistoty úplně nabouralo a já jsem se postupně a pomalu probouzela ze svých tvrdohlavých představ a iluzí, kterými jsem do té doby žila. Dnes, kdy jsem dosáhla věku šedesáti let, po asi patnáctileté práci na sobě,( což nebylo pro mě vůbec jednoduché) jsem po přečtení horoskopu zjistila, že se spíše pŕibližuji k té povedené variantě :-). Každopádně jsem ráda, že jsem si horoskop u Vás objednala, protože je zpracovaný srozumitelnou formou a věřím, že bude pŕínosem do mého dalšího života. Děkuji a přeji vše dobré. S pozdravem Dana Tichá
Dana TicháOsobní horoskop pro dospělého
19.8.2020 13:29 Dobrý den, děkuji za zaslání a vypracování partnerského horoskopu. Je na čem pracovat a snad pomůže. Přeji hezký den S pozdravem Dana M.
Dana M.Osobní horoskop pro dospělého
18.8.2020 12:20 Dobrý den paní Bittnerová, váš horoskop mě naprosto uchvátil. Sedí na mě zcela přesně. Bohužel jsem zjistila, že v tom negativním. Dříve jsem patřila do pozitivní části, ale životní zkušenosti mě mrskly do toho negativního. Myslím, že je na čase to změnit a vím i přesně, kde..Velmi Vám děkuji. Nohavová M.
Nohavová M.Osobní horoskop pro dospělého
15.8.2020 14:06 Dobrý den. Chtěla bych Vám moc poděkovat za vypracovaný horoskop. Trefila jste se snad do puntíku, až jsem tomu nemohla věřit. Děkuju. S pozdravem Kratochvílová.
KratochvílováOsobní horoskop pro dospělého
15.8.2020 13:08 Dobry den,dakujem Vam velmi pekne za skore vypracovanie horoskopu.Velmi mi to pomohlo.Ani tak nie vyriesit tu vztahovu otazku,ale v tom ze musim velmi pracovat v prvom rade na sebe.Vsetko co ste napisali je od slova do slova pravdive,i v tych castiach ktore som tusila no nechcela si priznat.Zial ja som sa nasla uplne vo vsetkych tych nepovedenych verziach sebe sama.Asi je to aj dovod preco som sa i obratila na Vas,preco stale hladam vysvetlenie svojho nedobreho fungovania v zivote a hladam sposob ako to zmenit.Vyslo mi z toho ze zbytocne stale hladam lepsi vztah a menim vztah,ked mam problemy hlavne sama so sebou.Netusim zatial vobec ako zmenit tu svoju nepovedenu verziu na povedenu,ale som Vam velmi vdacna za otvorenie oci,pravdu o mne.Aj za ochotu o skorsie vypracovanie horoskopu. S pozdravom a prianim vsetkeho dobreho Jana Minarikova
Jana MinarikovaOsobní horoskop pro dospělého
14.8.2020 11:41 Dobrý deň, veľmi pekne ďakujem za zaslanie a vypracovanie astrorozborov. Dali ste si s tým naozaj prácu. Je pre mňa prínosný Váš pohľad a určite niektoré veci som možno skryte vnímala podobne a ukázali ste mi možnosti kde na sebe zapracovať a byť tou lepšou verziou samého seba. Je to čítanie a zamýšľanie sa nad vecami viackrát i z rôznych uhlov pohľadov. Ďakujem veľmi pekne ešte raz a prajem Vám všetko krásne. Po hlbších úvahach Vám prípadne napíšem ešte moje postrehy. Ale tak ako som už písala Váš astrorozbor je pre mňa veľmi obohacujúci a prínosný. M
MOsobní horoskop pro dospělého
13.8.2020 23:06 Děkuji za astrorozbor. Bylo to velmi zajímavé si to přečíst. Nedokážu, sám se zařadit, co vlastně více u mě převažuje, dobrá nebo špatná stránka. Rádi automatický si přivlastňujeme dobré vlastnosti. Když sem to četl, cítil jsem, že převažuje to dobré, ale v kombinaci se slabinami. Což je vlastně normální:) Akorát, je někdy těžké zjistit, kdo a jaký sem. Já budu vnímat a hájit své chování, rozhodnutí ze své pozice, okolí ze své. Která je ta pravá... zřejmě obě. Promiňte ani nevím, proč vás tím zatěžuji. Měl jsem potřebu to napsat. Ještě jednou, děkuji. P.S. Jak můžu podpořit ty dobré vlastnosti. Poslechnout vnitřní hlas? Ten je, ale vytvářen naši výchovou, okolím nebo se pletu?:)) Patrik
Patrik Osobní horoskop pro dospělého
10.8.2020 16:35 Dobrý deň, p. Mirka. Veľmi pekne Vám ďakujem za rýchle vypracovanie horoskopu. Musím uznať, že sedí....a je teraz na mne, ako s tým naložim... Verím, že na sebe popracujem tak, aby som bola sama so sebou spokojná a konečne sa pozitívne posunula vo svojom živote vpred. Tak hurá do toho 😀. Prajem Vám veľa lásky. Zo srdca Isabelle
IsabelleOsobní horoskop pro dospělého
10.8.2020 13:15 Hezký den, moc Vám děkuji za hezky zpracovaný horoskop, se kterým se ztotožňuji. Přeji Vám pěkné dny. Lucie Červená
Lucie ČervenáOsobní horoskop pro dospělého
7.8.2020 13:19 Dobrý den, omlouvám se za pozdní zprávu. Děkuji moc za horoskop. Bylo to moc pěkné čtení, zřejmě určitě bych se v některých i většinových pasážích viděl. Budu se k tomu určitě několikrát vracet a číst znova. Pokud jde o partnerský horoskop, tak ten momentálně asi až tak nehrozí, ale děkuji za nabídku. S pozdravem Igor
IgorOsobní horoskop pro dospělého
5.8.2020 17:29 Dobrý den, tak to je dobře trefné. Poznávám se v mnoha situacích v těch pozitivních i negativních. Zřejmě i v tom proč ta láska mi tak jako nejde. A proč se chovám tak jak se chovají lidé ke mě. Děkuji za poslání,s pozdravem Martina Váňová
Martina VáňováOsobní horoskop pro dospělého
9.8.20205:54 Dobrý deň, osobnostný rozbor sedí úplne presne, len som čakala aj trosku smerovanie buducnosti...Dakujem ešte raz a prajem peknú nedeľu. Dada
DadaOsobní horoskop pro dospělého
7.8.2020 13:19 Dobrý den, omlouvám se za pozdní zprávu. Děkuji moc za horoskop. Bylo to moc pěkné čtení, zřejmě určitě bych se v některých i většinových pasážích viděl. Budu se k tomu určitě několikrát vracet a číst znova. Pokud jde o partnerský horoskop, tak ten momentálně asi až tak nehrozí, ale děkuji za nabídku. S pozdravem Igor
IgorOsobní horoskop pro dospělého
5.8.2020 17:29 Dobrý den, tak to je dobře trefné. Poznávám se v mnoha situacích v těch pozitivních i negativních. Zřejmě i v tom proč ta láska mi tak jako nejde. A proč se chovám tak jak se chovají lidé ke mě. Děkuji za poslání,s pozdravem Martina Váňová
Martina VáňováOsobní horoskop pro dospělého
8.8.2020 9:07 Dobry den Miroslava, Vase znalosti vrodenej karmicky podmienenej povahy osobnosti su velmi vystizne, skutocne.Dakujem za pomoc pre prijatie vedomia mojej prirodzenosti a tym padom aj moznosti lepsieho a harmonickejsieho bytia. Nech sa Vam dari Mirka DAKUJEM S pozdravom JURAJ
JURAJOsobní horoskop pro dospělého
7.8.2020 13:19 Dobrý den, omlouvám se za pozdní zprávu. Děkuji moc za horoskop. Bylo to moc pěkné čtení, zřejmě určitě bych se v některých i většinových pasážích viděl. Budu se k tomu určitě několikrát vracet a číst znova. Pokud jde o partnerský horoskop, tak ten momentálně asi až tak nehrozí, ale děkuji za nabídku. S pozdravem Igor
IgorOsobní horoskop pro dospělého
5.8.2020 17:29 Dobrý den, tak to je dobře trefné. Poznávám se v mnoha situacích v těch pozitivních i negativních. Zřejmě i v tom proč ta láska mi tak jako nejde. A proč se chovám tak jak se chovají lidé ke mě. Děkuji za poslání,s pozdravem Martina Váňová
Martina VáňováOsobní horoskop pro dospělého
7.8.2020 17:16 Dobrý den, paní Novotná Bittnerová, děkuji Vám za zaslaný horoskop. Přiznám se, že forma horoskopu mě nejprve trochu zaskočila, protože jsem se s ní setkala poprvé. Musím říct, že se mi velmi líbí, že horoskop není časově omezený a můžu se k němu opakovaně vracet 🙂. Horoskop mě velmi vystihnul. Pomohl mi si uvědomit, že bych neměla zapomínat na sebe, na rozvoj svých koníčků a tužeb. Momentálně zažívám restart ve všech životních oblastech. Před týdnem se se mnou rozešel partner, se kterým jsme byli 3 roky z toho 2 žili společně. Zvažuji objednání i partnerského horoskopu. Může my v něčem pomoci partnerský horoskop, pokud s partnerem již nejsme spolu? Děkuji za Váš názor. S pozdravem, Magdaléna Sochorová
Magdaléna Sochorová Osobní horoskop pro dospělého
7.8.2020 13:19 Dobrý den, omlouvám se za pozdní zprávu. Děkuji moc za horoskop. Bylo to moc pěkné čtení, zřejmě určitě bych se v některých i většinových pasážích viděl. Budu se k tomu určitě několikrát vracet a číst znova. Pokud jde o partnerský horoskop, tak ten momentálně asi až tak nehrozí, ale děkuji za nabídku. S pozdravem Igor
IgorOsobní horoskop pro dospělého
5.8.2020 17:29 Dobrý den, tak to je dobře trefné. Poznávám se v mnoha situacích v těch pozitivních i negativních. Zřejmě i v tom proč ta láska mi tak jako nejde. A proč se chovám tak jak se chovají lidé ke mě. Děkuji za poslání,s pozdravem Martina Váňová
Martina VáňováOsobní horoskop pro dospělého
4.8.2020 19:51 Dobrý večer Mirka, Rada by som sa s vami podelila o svoje pocity z vami vypracovaného astrorozboru 🙂 V čase, keď ste mi rozbor zaslali, som sa ho snažila aj prečítať, ale bolo to pre mňa ťažké čítanie, nešlo mi to do hlavy, asi aj tá čeština a mala som také búrlivé obdobie.. k rozboru som sa vrátila pred pár dňami, vrámci svojho oddychu a dovolenky a zhltla som ho za večer. Oddýchnutá myseľ sa už lepšie vyznala vo vašej rétorike 🙂 a teda čo sa týka obsahu, môžem vám povedať, že to bolo veľmi zaujímavé čítanie.. zistila som, že som celkom "povedená" varianta sama seba.. hoci som tam našla pasáže, o ktorých viem, že taká som bola - tá "nepovedená varianta" - niečo pred rokmi, niečo len nedávno, niečo ešte chytám, keď som vyčerpaná, alebo zacyklená v nejakom probléme. Dalo mi to celkom nový pohľad na seba samu, dokážem oceniť, ako som sa pozitívne zmenila za posledných pár rokov, aj keď ako prišli deti, veľa sa zmenilo a človek na sebe stále musí pracovať. Ale určite sa hodí mať to takto celkom presne podchytené a vedieť aké sú jeho možnosti aj slabosti. Mňa ste teda úplne trafila. Ešte raz vďaka za rozbor, aj novú skúsenosť a želám vám veľa úspechov 🙂 S pozdravom Ing. Martina Hanulcová
Ing. Martina HanulcováOsobní horoskop pro dospělého
2.8.2020 17:33 Dobrý den.Děkuji Vám za Váš astrorozbor.Ve většině případech jsem se našla.Ted už vím proč jsem sama,proč každý můj vztah nevydržel byt jsem to pokaždé unula sama.Abych Vám pravdu řekla tak nevím co s tím.Vám děkuji za Vaši práci a čas. Bicencová
BicencováOsobní horoskop pro dospělého
31.7.2020 16:41 Dobrý den, moc Vám děkuji za rozbor, právě jsem dočetla. Je neskutečné, až jak moc to sedí. Momentálně jsem bez partnera, ale do budoucna se na Vás jistě ráda obrátím. Přeji hezký den a mnoho úspěchů. Martina
Martina Osobní horoskop pro dospělého
31.7.2020 14:37 Dobrý den, děkuji moc za horoskopy. Povahy a projevy svých dětí tam nacházím:). Nejstarší má opravdu rychlé chápání a vhled až občas žasnu jak rychle zpracovává informace. Miluje dění kolem sebe, kolektiv a nesnáší samotu....dokonce mám pocit, že jí až děsí. Působí křehce. Je laskavá. Také náročná na pozornost a projev lásky k ní. Nerada dělá věci sama a samostatně. Denně musí být několikrát jjišťovaná a pokud to není podle jejích představ stáhne se do sebe a trápí se a je smutná. Váš rozbor mi pomohl to lépe chápat a dávat si na svůj projev vůči ní větší pozor....ohledně kritiky kdy vidím jaký má potenciál a samostatná snaha malá. Mám tendence být vůči ní kritická a to pak souvisí asi i s pocitovou stránkou...tedy její nejistotou. Syn je opravdu citlivý, rád přemýšlí do hloubky a rád kombinuje získané informace, tak aby mu dávaly smysl. Většinou z toho vyleze nějaká myšlenka u které nikdo nechápe jak na to přišel a nechápe ani tu myšlenku. Má opravdu netradiční myšlení, které není na první pohled pro většinu lidí nepochopitelné. Díky vašemu rozboru, jsem si uvědomila, že jeho závěry budou vycházet z jiného principu než moje, že on tam zahrnuje pocitovou stránku, kdežto třeba já praktickou. Je vnitřně nejistý, netrpělivý ale pokud mu něco nejde zdokonaluje to....ikdyž se u toho rozčiluje či pláče....a to sám od sebe. Váš rozbor mi pomohl uvědomit, co jsem přehlížela, že potřebuje být důležitý. Jak je prostřední a navíc nenáročný, tak jsem ho víc oproti těm dvoum opomíjela ve smyslu pozornosti vůči němu. Když pomáhal mému tátovi se zahrádkou, jeho pocit důležitosti mu zvýšil sebevědomí. Jsem ráda, že už vím, jak mu pomoci zvýšit sebevědomí. Nejmladší je samostatné nezávislé stvoření. Všechno chce sama a je velmi praktická. Opravdu je ráda v opozici a vyvolává konflikty....někdy mám pocit, že i s radostí...jen pro to aby byl vzruch. Je dominantní a soutěživá ale i přátelská a veselá s obrovskou fantazii. Někdy mám u ní pocit, že ikdyž jsou ji jen tři tak má tendence s náma “orat”. Má ráda domov a zázemí. Zatím je malinká tak u ní ostatní projevy nejsou zřetelné. Děkuji Vám za rozbor, je pro mě přínosem. Potřebovala jsem nezávislý rozbor, abych našla nové podněty, které bych sama neviděla jak u dětí, tak u mě s interakcí s nima. Ještě jednou děkuji a přeji pěkný víkend. Anonym
AnonymOsobní horoskop pro děti
29.7.2020 9:11 Dobrý den, velice děkuji za vypracování osobních horoskopů, jsou dokonalé, určitě se budou jako dárek moc líbit. Děkuji za nabídku, kdyby cokoli, ozvu se. Děkuji a hezký den Martina Kratochvílová
Martina KratochvílováOsobní horoskopy pro dospělé
29.7.2020 7:13 Dobry den pani Mirko, uplne to sedi do posledni vety - cely syn. Kdyz si jeste predstavim jak resi a hlavne resil ve sve hlave rodinnou situaci - rozvod s manzelem, manipulaci z manzelovy strany, jeho narcisticky styl zivota atd uplne syna chapu. Chce mit klid a svuj zivot. Snazime se mu s pritelem ukazat jiny vzor, jak to ma spravne v zivote fungovat, bohuzel nekdy je opravdu naladovy, uzavreny tak ho nechavam jen tise pozorovat. Doporucenimi se nadale budu ridit. Dekuji Vam a tesim se na partnersky :-). Mejte krasny den Moricova N.
Moricova N.Osobní horoskop pro dítě
28.7.2020 14:18 Dobrý den, moc děkujeme za rozbor pro čerstvě narozeného vnoučka. Bude to dárek jeho rodičům. Každopádně ihned po přečtení měl úplně největší radost manžel (jeho děda), náramně se radoval, že konečně v rodině bude mít nějakého parťáka, který bude stejný pošuk jako on... Start-cíl. Prý jakoby četl rozbor svůj, úplně se v něm viděl. Naprosto všemu v něm rozuměl a bylo mu vše popisované povědomé. A to mě přivedlo k tomu, že mu udělám radost a nechám mu vypracovat rozbor taky a když už, tak rovnou i můj, včetně partnerského. Platila jsem obratem, takže už by mělo být zaplaceno. Na výsledek se moc těšíme a jsme zvědaví, co ještě se o sobě můžeme dozvědět a s čím ještě dále třeba pracovat. Díky a zdravíme. IvaM
IvaMOsobní horoskop pro dítě
27.7.2020 21:04 Dobry vecer, pani Mirko Dekuji Vam za vypracovani rozboru meho ja, driv napsat neslo , protoze jsem rozbor musela cist za sebou vicekrat a zamyslet se nad povedenou i nepovedenou variantou a musim napsat, ze clovek zira s otevrenou pusou , jak jste se trefila do me malickosti, protoze jsem se tam videla jak v zrcadle (me pocity, jednani,mysleni). Opravdu dokonaly rozbor a hlavne k zamysleni nad sebou, Jeste jednou moc dekuji 😊 Hezky vecer Iva
Iva Osobní horoskop pro dospělého
27.7.2020 10:46 Dobrý den, paní mirko,moc Vám děkuji za vypracovaný osobní horoskop 🙂 opravdu sedí. Mějte se pěkně. Jana
Jana Osobní horoskop pro dospělého
26.7.2020 17:31 Dobry den, Dekuji moc za zpracovane horoskopy. Nechapu, jakoby jste nas znala a zila s nami..... Dekuji a preji hezky den, Gabriela Pavlickova
Gabriela PavlickovaOsobní horoskopy pro dospělé
24.7.2020 17:31 Dobrý den. Horoskop na holky sedí, i když ony se v něm ještě zcela nevidí. Já je v něm poznávám. Děkuji Nechala bych teda ještě vypracovat horoskop své neteři. Petruse
Petruse Osobní horoskopy pro dospělé
22.7.2020 11:08 Dobrý den, Mirko, děkuji za zpracování mého osobního horoskopu, pro mě určitě inspirativní čtení. Koncepce jeho přípravy se mi libí, je to systematicky rozdělené a není vše na jedné kopě. Člověk se díky tomu zamyslí nad sebou, svým životem, prožíváním. Uřcitě se k němu budu vracet. S přáním příjemného dne Hanka
HankaOsobní horoskop pro dospělého
21.7.2020 15:48 Dobrý den, paní Bittnerová, tak snad jen muzu říct, ze jste se naprosto ve všem trefila. Nikdy bych nevěřila, ze se dá jen z data narození vyčíst tolik věci. Troufám si tvrdit, ze ve všech mých stránkách se mi povedlo vytvořit povedenou variantu osobnosti, kromě emocionální..tam musím opravdu zapracovat, i když se snažím byt stále optimistická, tak někdy už začínám byt zoufalá a říkám si, jestli jsou me požadavky reálné, což naznačil i horoskop..no, uvidím co mi následující čas přinese 🙂 Tereza
TerezaOsobní horoskop pro dospělého
20.7.2020 13:19 Dobrý den, reaguji na Vaše zaslané astrorozbory. Na prvním místě bych Vám chtěla moc poděkovat za jejich vypracování. Oba, jak pro mě tak pro maminku jsem přečetla jedním dechem a byla jsem překvapená, jak vše sedí, hlavně u mě. Sebe člověk zná nejvíce, a tak jsem byla z informací, které jsem se o sobě dočetla, dozvěděla mile překvapena. Myslím, že maminka, které ode mne dostane Váš rozbor za pár dní k narozeninám bude též mile překvapena. Je neuvěřitelné, jak málo stačí k tomu, abyste odhalila o člověku tolik. Určitě do budoucna využiji i Váš astrorozbor pro partnery.Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji spoustu spokojených klientů. S pozdravem a přáním hezkého dne Mgr. Aneta Štěpánková, DiS.
Mgr. Aneta Štěpánková, DiS.Osobní horoskopy pro dospělé
17.7.2020 15:02 Dobrý den, děkuji za obšírně vypracovaný osobní horoskop. Přečetla jsem ho právě teď a v rychlosti a abych to všechno vstřebala, budu si to muset přečíst ještě nejméně 2x, ale už teď jsem v tom viděla spoustu "trefného". Nejsem si jistá, jestli mohu ve svém stáří ještě něco měnit k lepšímu, doufám, že ano. Ještě jednou děkuji, přeji hezký podvečer, N.Macková
N.MackováOsobní horoskop pro dospělého
15.7.2020 16:09 Dobrý den, děkuji za horoskopy, které opravdu odpovídají. Bohužel jsem se našla ve většině negativních vlastnostech- tyto vlastnosti si uvědomuji už chvilku, a doufám, že snahou je "přetvořím" na své lepší já. Hezký den Michaela
MichaelaPartnerský horoskop
15.7.2020 12:55 Dobrý den, děkuji moc za vypracování horoskopu. Je až neuvěřitelné, jak moc je to pravdivé, včetně negativních vlastností. Ano působím na lidi jako namyšlená, jen kvůli tomu, že své opravdové emoce skryvam. Jo a idealista jsem hrozně moc, ač se mi to kolikrát nevyplácí. Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám krásný zbytek dne 😊 Anonym
AnonymOsobní horoskop pro dospělého
13.7.2020 5:35 Dobrý den, děkuji za Váš čas a rady pro svoji seberealizaci a šťastnější a spokojenější život... Jak jsem se již dočetla v některých nepovedený v variantách, tak hodně věcí pochází u mě z dětství kdy mě bylo potlačováno seberozvijeni a odmítání... Moc hezkých chvilek si z dětství nepamatuji, spíše asi žádnou, ale těch méně hezkých je dost. Budu se snažit více na sobě pracovat a začít žít život takový který mě bude naplňovat.. S úctou, poděkováním a přáním hezkého dne zůstávám Markéta Vejvodová
Markéta Vejvodová Osobní horoskop pro dospělého
7.7.2020 18:12 Dobrý den, děkuji moc za vypracování Astro horoskopů. Nikdy jsem se jimi moc nezabývala až teď. Nechala jsem vyhotovit horoskop sobě, svým dvěma dospělým dětem a partnerovi. Všechny horoskopy v základu sedí. Já a děti z větší části využíváme dobrou variantu. Dcera letos maturovala a vytvořila si dlouhodobý plán, který ji má posunout dopředu. Na nástěnku si napsala slova-Sebejistota, Trpělivost. Odvaha. Teď po 2 měsících od zapsání si na nástěnku si přečetla horoskop, kde jsou přesně tato 3 slova, na kterých by měla pracovat. Kouzelné. Syn má svou firmu a je to cílevědomý a poctivý člověk, který dokáže vést team a motivovat je. A dokáže ocenit dobrou práci- jak je psáno v horoskopu. Na své děti jsem pyšná. Můj úděl je zřejmě pomáhat lidem s nejrůznějšími problémy. Těší mě to. Dokážu motivovat lidi a vést je. Je ve mě hodně lásky, kterou rozdávám. ( Horoskop také dost sedí. ) Ráda bych ji i dostávala. No asi nemůžu mít všechno. Renča
Renča Osobní horoskopy pro dospělé
7.7.2020 13:29 Dobrý den. Moc děkuji za vypracování horoskopu. Většina seděla úplně přesně. Našla jsem se jak v povedené, tak i v nepovedené verzi. Budu se snažit to dobré dodržovat a naopak, špatné napravit 🙂. Ještě jednou moc děkuji. S pozdravem krásného dne Kateřina.
KateřinaOsobní horoskop pro dospělého
7.7.2020 12:19 Ďakujem veľmi pekne za horoskop a prajem pekný deň s pozdravom Martin Tóth
Martin Tóth Osobní horoskop pro dospělého